Windows 7 kinézet Vista-ra

>> 2008. november 16.


Hogyan varázsoljunk Vista-ra Windows 7 kinézetet? Az alábbiakban megtudhatod...

Windows 7 bootscreen:



1. Töltsd le a Windows 7-es bootscreen-jét. (A csomag tartalma: winload.exe.mui, VistaVG Seven Boot Screen for Vista.tbs)
2. Menj a következő mappába: “%windir%\System32\en-US” és írd felül a winload.exe.mui -t a csomagban lévővel (a kicsomagolt winload.exe.mui -nál Properties->Security->Owner->Edit fülön add magad hozzá, biztonsági másolatot csinálj az eredeti fájlról!)
3. Start -> Run, vagy Start gomb + R, majd a megjelenő ablakba írd be: msconfig. Menj a boot fülre, majd válaszd ki a “Microsoft Windows Vista” -t, és pipáld be a “No GUI Boot” opciót, majd Apply (Elfogad) gomb. Indítsd újra a gépet, és az új bootscreen fog megjelenni már.
4. Ha szeretnéd, használhatod a másik fájlt (VistaVG Seven Boot Screen for Vista.tbs) a csomagolt fáljból, ehhez azonban szükséged lesz a Tuneup Utilities programra (ezzel ugyanazt éred el mint a winload.exe.mui-val, csak ezt a Tuneup programon keresztül. Tehát vagy ezzel csináld, vagy a másik módszerrel(winload.exe.mui)!)
Ez a leírás angol Vista-n van tesztelve, ha magyar a Vistad, és nem müködne, akkor ne a “%windir%\System32\en-US" mappába másold, hanem az en-US mappa helyett a hu-HU mappába(“%windir%\System32\hu-HU").

Windows 7 bejelentkező ablak:



1. Töltsd le ezt a fájlt, majd csomagold ki valahova
2. Az ebben lévő LogonStudiot telepítsd fel.
3. Ha feltelepítetted, töltsd be a logon fájlt(Winodws7.logonvista)
4. Írd felül a c:\windows\branding\basebrd\basebrd.dll fájlt a csomagban található dll fájllal (biztonsági másolatot készíts az eredeti fájlról)
5. Jelentkezz ki, és már az új bejelentkező ablak fogad

Windows 7 kinézete (tálca, ablakok):

1. Először lekell tölteni a VistaGlazz 1.1-et és feltelepíteni, majd patchelni kell vele az uxtheme.dll-t.
2.Töltsd le ezt a fájlt, és a benne található readme fájl szerint cselekedj. A Windows 7 mappa tartalmát a C:\Windows\Resources\Themes\Aero mappába másoljuk, az eredeti aero.msstyles-t nevezd át valami másra, és a Windows 7.msstyles-t pedig aero.msstyles-ra. Utána duplaklikk az aero.msstyles -ra, és máris müködik. Ha sikerül, ezt a változást fogod tapasztalni:

Windows 7 háttere:



Windows 7 tálca ikonok:

Ha szeretnéd viszontlátni a Windows 7 tálca ikonjait, akkor ezt a fájlt töltsd le. Hogy mi változik, azt az alábbi képen láthatod:



Windows 7 jobbklik menü:

Ha jobbklikk menüből szeretnéd elérni a Gadgeteket és a Kijelzői beállításait, mint a Windows 7-ben, akkor az alábbi módon tudod a registryben beállítani.

Windows 7 automatikus ablakméretezés:

Ha beszeretnéd állítani az automatikus ablakméretezést, akkor azt egy régebbi írásunk alapján megteheted.

Windows 7 ablak rázás:

Ha szeretnéd beállítani, hogy egy ablak rázására a többi minimalizálodjon, azt ezzel a programmal tudod megtenni. Hogy mi is ez, azt az alábbi videoról megtudhatod:



Windows 7 számológép:

1. Töltsd le ezt a fájlt, majd csomagold ki
2. A C:\Windows\System32\calc.exe fájlt írd felül a csomagban található calc.exe-vel (biztonsági másolatot készítsz!)
3. A C:Windows\System32\en-US\calc.exe.mui fájlt írd felül (biztonsági másolatot készíts, ha magyar Vistad van, előfordulhat hogy nem az en-US mappában lévő calc.exe.mui-t kell felülírni, hanem a hu-HU mappában lévőt)

Windows 7 oldalsáv:

Ha nem szeretnél oldalsávot a Vistadra, akkor nemkell mást tenned, mint jobb-klikk az oldalsávra, majd az oldalsáv bezárását válaszd ki.

Notepad 2008:

A Windows 7 Wordpad-jának a kinézete Notepadra

Futtasd le ezt a fájlt

Remélem hasznos lesz sokák számára ez a leírás, sok sikert a Vista-d csinosításához.

Forrás: Beingmanan

1 megjegyzés:

Névtelen,  2011. december 16. 17:07  

Egy nagy szart sem ér ez a cikk!!!!!!!!!

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE