Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 2.rész

>> 2009. január 22.


Mint ahogy az előző részben igértem, az átalakítási folyamat még nem ért véget. Jöjjön hát az iPhone stílusú képernyőzár létrehozása Windows Mobile 5/6 alapú eszközökön.

Az átalakítás mérföldekkel egyszerűbb mint a menü létrehozása volt. Nincs is másra szükségünk, mint letölteni az A_C által fejlesztett S2U2 alkalmazást. Töltsük le az oldalról a legfrissebbet (az alul lévő letöltési link a cikk megírásának időpontjában a legfrissebb), majd telepítsük fel az eszközünkre (WM 5/6 rendszert igényel!). Ha feltelepítettük, akkor még érdemes felrakni hozzá a nyelvi csomagot, ezáltal magyarul érhetjük el a beállításokat. Miután a telepítés megtörtént, lépjünk be az Indítás -> Programok -> S2U2 mappába, és nyissuk meg a S2U2 Settingset. Itt tudjuk egyszerűen beállítani a kedvünkre az S2U2 alkalmazást. Ha ezzel végeztünk, akkor már csak az iLock-ot kell megnyitni, és máris aktív lesz a képernyőzár, az általunk megadott beállítások szerint. Ha módosítani akarjuk a képernyőzár hátterét, akkor másoljunk be egy a képernyő felbontásunknak megfelelő képet wallpaper.jpg névvel és kiterjesztéssel, az S2U2 mappájában találhathó GFX mappába.



Ha sikerül, akkor így fog kinézni

Mindenkinek sok sikert kívánok a módosításhoz, a felmerülő kérdéseket kommentbe írjátok le, és megpróbálok válaszolni rá. Következő részben iPhone stílusú billentyűzeteket tekinthettek meg.




HAMAROSAN KÖVETKEZIK!



S2U2 hivatalos honlapja
Az előző rész: Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 1.rész

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE