Windows 7 kinézet Kubuntura

>> 2009. május 26.


Manapság igen sok felhasználó tér át a nyílt forrású operációs rendszerekre, mivel ezek egyre jobbak lesznek, lekörözve fizetős vetélytársait. Az egyik legkedveltebb ilyen rendszer a Debian alapú Kubuntu, aminek KDE hajtotta felhasználói felülete igen tetszetős. Viszont akinek jobban tetszik a Windows 7 felülete, azoknak sem kell váltani Kubunturól, csupán az alábbi program feltelepítése szükséges.

Az ingyenes Vistar7 Transformation Pack Kubuntu 9.04-es rendszerhez készült, így annak megléte kötelező. A Vistar7 letöltése itt lehetséges: [link]

A program az alábbi főbb funkciókkal bír:
  • Vistar7 színséma
  • Windows 7 ikonok
  • Aero egér téma
  • Windows 7 hátterek
  • Windows 7 hang téma
  • Segoe UI, Calibri és Cambri betűkészlet
  • Alapértelmezett Windows 7 felhasználói képek
A Kubuntu kinézete a Vistar7 feltelepítése után:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE