Karcvédelem felsőfokon iPhone-ra - InvisibleSHIELD

>> 2009. november 19.


Egy érintőkijelzős telefon esetében, mint az iPhone, ahol maga a képernyő igen fontos szerepet tölt be, elképzelhetjük, hogy a megjelenítő felület épen tartása milyen fontos szempont. Itt jön be a képbe a ZAGG által gyártott kijelzővédő fólia, ami kellő biztonságot ad telefonunknak a karcokkal és egyéb mindennapi igénybevételből fakadó károkkal szemben.


Az InvisibleSHIELD, vagyis a láthatatlan pajzs egy katonai fejlesztés végterméke, ahol helikopterekpengék védelmére kerestek megoldást.
A saját filmünk egy tiszta uretánműanyag (láthatatlan, legyőzhetetlen) olyan egyedülálló tulajdonságokkal, mint öngyógyítás és példátlan kopásállóság. A film rugalmassága lehetővé teszi számunkra, hogy az invisibleSHIELD-el egy egész eszközt körbevegyünk. Alkalmas a képernyőre, elülső részre, hátlapra, élekre, sarkokba és oldalakra. ~ karcvedelem.hu

Miután megismerkedtünk azzal, hogy a marketing és az elmélet szerint milyen jó is ez a fólia, itt az ideje, hogy gyakorlatban is teszteljük.

Én egy teljes (elő- és hátlap) fóliacsomagot teszteltem iPhone 3GS készülékre.

Kezdjük rögtön a felhelyezéssel.
Amikor kibontottam a csomagot, még boldog ember voltam, gyönyörködtem a doboz design-jában, hallottam csiripelni a madarakat, a felkelő nap fénye megcsillant az arcomon, mígnem minden beborult a felhelyezési procedúra elkezdtével.


Éltem én meg rossz és idegesítő dolgokat az életemben, hát ezt a műveletet is oda sorolnám.
A mondás, hogy gyakorlat teszi a mestert, itt nagyon is igazzá válik. Pechemre én gyakorlat nélkül kezdtem el, és mivel pontosan akartam felhelyezni a fóliát, nem elégedtem meg egy kicsit félrecsúszott eredménnyel sem. Mindennek pontosan kellett passzolnia. Ennek több órás kínszenvedés lett az eredménye, ahol balszerencsémre a mellékelt törlőrongy szöszdarabkái ráadásképpen be is ékelődtek a hátlapi fólia és a készülékem közé. Annyiban hagytam, ennyi kompromisszumot kellett kötnöm, de végül is elkészültem.


A felhelyezés után, utasítás szerint ajánlott várni min. 24 órát, amíg a fólia teljesen felveszi a telefon alakját, és a felhelyezőfolyadék is elpárolog.
Miután ez megtörtént elkezdődhetett a telefon tesztje.





Azt meg sem kell említenem, hogy a kulcstartóm fegyvertárának egyetlen darabja sem tudott karcolást ejteni a telefonon, még extrém körülmények között sem. Az aszfaltra való leejtést nem mertem vállalni, de biztos vagyok benne, hogy ha a telefon jól esik, és a rázkódástól nem lesz baja a belső alkatrészeknek, valamint a sarkokat sem fogja túl nagy erőhatás érni, akkor készülékünk karc nélkül fog onnan is kievickélni.
És mivel ez karcvédő fólia, és nem egy telefonvédő acélkeret, ezért ez is szép eredménynek mondható.

Nem is beszélve arról, hogy ezt a védelmet mondhatni esztétikusan kapjuk meg, az iPhone a megtervezett gyári formájában tündökölhet, ugyanis a vékony és átlátszó fólia majdnem teljesen láthatatlan marad.

És itt el is érkeztünk a koncepció szerintem leggyengébb pontjához. A "majdnem teljesen láthatatlan" meghatározás nem véletlen, ugyanis a hátlapnál, a sarkokat védő fülek hajlamosak erősen begyűjteni a koszt maguk köré. Ez főleg igaz akkor ha szeretjük zsebben hordani a készüléket, valamint szintén igaz, de inkább jobban látható akkor, ha fehér iPhone-al vagyunk felszerelve, csakúgy, mint jómagam.
A folyamatos zsebben hordástól már mondhatni zavaró lett az ott felgyülemlő kosz, ami a tisztítás ellenére is komoly kontrasztot alkotott a fólia vonala mentén a fehér hátlappal.


Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az egyik fül megadta magát, és úgy döntött, hogy ő már nem tapad többé, és felgyűrődött.
Nos, ekkor távolítottam el a hátlapi fóliát.

A hátlapi fólia nélkül a telefon már nem olyan "tapadós", nem érezzük olyan stabilnak az iPhone fogását, de nem beszélünk komoly különbségekről, csak megemlítem, mint érdekes apróságot.

Az előlapi fóliáról viszont csak jókat tudok mondani. Minden szinten tökéletes, felhelyezése is könnyebb, a teljes procedúra 15%-a telt el ezzel, míg a többi a hátlapra fordítódott. A karcok ellen valódi pajzs, az érintőkijelző érzékenységén mit sem változtatott, egyszóval kiváló.

Összességében ajánlom a ZAGG termékét, minőségi termék, kiváló és elengedhetetlen eszköz nem csak iPhone-hoz, hanem bármilyen telefonhoz, valamint megemlítendő pozitívum a készséges és segítőkész terméktámogatás a hazai disztribútortól.

Ha szereted a kihívásokat, és kötélidegzettel rendelkezel, akkor bátran rendeld meg a teljes készüléktestre való védelmet, azonban ha átlagember vagy, és ha jót akarsz magadnak, akkor én csak az előlapi fóliát ajánlanám megvételre, így talán tovább csilloghat az arcodon a felkelő nap fénye...


...és a mentális nyugalom, mint tudjuk: megfizethetetlen.
Sok sikert!

Megrendelés és termékinfó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE