HTC Hero - Android 2.1 frissítés hamarosan

>> 2010. február 16.


Peter Chou a mai napon hivatalossá tette, hogy legelőbb február végén, de március hónapja során biztosan megkapja a HTC Hero készülék a kiérdemelt Android 2.1-es frissítést. Újdonságokat is fog hozni a vele együtt érkező frissített HTC Sense felület is.

A napokban is zajló Barcelonia-i Mobile World 2010-en a HTC képviselője Peter Chou bejelentette, hogy érkezik a már régóta ígért Android 2.1-es frissítés HTC Hero készülékre. A frissített HTC Sense UI is az új rendszer részét fogja képezni, így a finomhangolások és kisebb újítások mellett a Helikopter nézet is elérhető lesz, mely segítségével az asztalon is működni fog a multitouch (ahogy az egész rendszer alatt), így két ujjunkat összehúzva kicsinyíthetjük az aktuális ablakot, és így tekinthetjük meg az összes asztal tartalmát. De ezt így leírni nem lehet, inkább nézze meg mindenki az alul lévő videót, és megtudja hogy ez miért is hasznos. További újdonság lesz még az Android 2.1-nek köszönhetően a több Google-s felhasználói fiók kezelése is.
A videón lévő HTC Desire ne tévesszen meg senkit, a rajta futó rendszer lesz elérhető hamarosan Hero-ra.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE