Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 4.rész

>> 2009. február 4.


Talán most következik az egyik leglátványosabb program, az iPhone és iPod Touch-oknak a legjobban reklámozott része, a zenelejátszójuk. Látványos, felhasználóbarát. Aki szeretné az ő WM-et futtató készülékén viszontlátni, az olvasson tovább.

Windows Mobile 5/6-ot futtató eszközre megannyi zenelejátszó érhető el. De mivel mi az a stylus nélküli vezérlésre törekszünk, így én az S2P-ről írok (igen a Microfi Nitrogen is szóba jöhetne, de jobbnak tartom az S2P-t.)


Az Side2Play telepítése igen egyszerű, egy .cab fájlt kell feltelepíteni, és elindítani az S2P-t. Utána megadhatjuk a zenefájlok helyét (MP3/WMA támogatott!), és csak hallgatnunk kell őket. Lehetőség van a CoverFlow nézetre is, ami igen praktikusra, és dízájnosra sikerült.


Maga a felhasználói felület igen barátságosra sikeredett, a program képes egy szám ismétlésére, és a számok közötti véletlenszerű váltásra. Lejátszási listákat még egyelőre nem kezeli, de várható lesz hozzá. Maga a zenelejátszó szépen beépül az S2U2-be, tehát nem muszáj feloldanunk a képernyőzárat a zenehallgatáskor.


Tehát aki ezen program mellett dönt, az kap egy kellemes felhasználói felülettel rendelkező zenelejátszót, amivel villoghatunk a többiek előtt. Akinek kérdése merülne fel, az írja le megjegyzésben, illetve ha valami nem menne, nyugodtan írd le, segítek.

Videó a program működéséről:




HAMAROSAN KÖVETKEZIK!




Hivatalos oldal

Az előző részek:
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 1.rész
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 2.rész
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 3.rész

2 megjegyzés:

Névtelen,  2009. március 30. 22:44  

szia! az lenne a kérdésem hogy mennyire fogyasztja az akkut?? kevésbé mint az alap media player??

Blue@X 2009. március 31. 9:09  

Hello! Szerintem egyenértékű a fogyasztás, bár coverflow nézet talán jobban megterheli a procit. Én azonos üzemidőt értem el vele, mint a MediaPlayer-rel, vagy a Microfi Nitrogen-el.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE