Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 5.rész

>> 2009. február 15.


A következőkben egy ujjbarát vezérlésű képnézegetővel ismerkedhetünk meg, illetve egy szintén stylus nélkül vezérelhető fájlkezelővel.

Az S2V A_C műhelyéből került ki, ahonnan az S2U2 és az S2P is. Maga a program egy egyszerű képnézegető, semmilyen képszerkesztő funkciókkal nem bír. A képek közötti váltás egyszerű, mindösszesen teljes képernyős nézetben balra vagy jobbra húzzuk az ujjunkat a képen. A kép forgatása sem okoz különösebb problémát, a kép szélén húzzuk lefele az ujjunkat a képen. Ha magára a képre kattintunk, akkor előjön egy menü, ahol a képet beállíthatjuk az S2U2 alkalmazás hátterének, a Mai nézet hátterének. Még lehetőség van törölni a képet, elküldeni e-mailben, vagy beállítani egy bejegyzéshez.



A Resco Explorer 2008 fájlkezelő programot a Resco fejleszti, akinek a stylus nélküli virtuális billentyűzetet is köszönhetjük. Ez egy fizetős alkalmazás, de innen letölthető a TRIAL verziója is. Maga a program remekül valósítja meg az ujjal történő fájlkezelést, hála a nagy ikonoknak, és az iPhonekból megismert gördítésnek. Lehetőség van az összes alapvető fájlműveletre, a mappákhoz tartozó jogosultságok beállítására, illetve még számtalan hasznos funkció végrehajtására (bővebb lista itt). Ennél jobb fájlkezelőt keresve se találhatunk.





A program hivatlos oldala

Előző részek:
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 1.rész
Windows Mobile 5/6 - Egykezes navigálás 2.rész
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 3.rész
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 4.rész

1 megjegyzés:

Névtelen,  2009. február 27. 12:29  

itt nekem a teljes cikk jelenik meg az előzetes helyett, ha gondoljátok, akkor javítsátok.

üdv

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE